Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@18:28:38 GMT

تنها درخت سکویا کشور در باغ‌ گل‌ها

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۳۵۹۲۶

تنها درخت سکویا کشور در باغ‌ گل‌ها

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان گفت: در حال حاضر گونه‌های مختلف گیاهی در باغ گل‌ها قابل مشاهده است که از جمله آن می‌توان به تنها درخت "سکویا" در کشور و درختان بلوط اشاره کرد.

مجید عرفان‌منش در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: مجموعه گردشگری باغ گل‌ها در قلب شهر اصفهان در درون خود درختان زینتی، درختان موجود در کشور و گونه‌های نادر را جای داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این فصل سال گل فصل در باغ گل‌ها وجود ندارد، اما شهروندان در فصل بهار و تابستان تعداد گونه‌های قابل توجهی از گل‌های کشور و جهان را در باغ گل‌ها خواهند دید.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان تصریح کرد: در حال حاضر گونه‌های مختلف گیاهی در باغ گل‌ها قابل مشاهده است که از جمله آن می‌توان به تنها درخت "سکویا" در کشور و درختان بلوط اشاره کرد.

وی افزود: در باغ گل‌ها، دو گلخانه گیاهان گرمسیری استوایی و گلخانه کاکتوس وجود دارد که گلخانه گیاهان گرمسیری، از نوع سازه‌های ژئودزیک بوده، حدود ۷۰۰ مترمربع مساحت داشته و انواع گل و گیاه از مناطق استوایی و گرمسیری در آن قرار دارد.

عرفان منش اضافه کرد: سازه ژئودزیک، در یک سال گذشته راه‌اندازی شده و سعی داریم انواع گل و گیاه استوایی در آن جانمایی و به‌صورت تخصصی نگهداری شود.

وی ابراز کرد: با توجه به هوای سرد حال حاضر، این گلخانه می‌تواند اوقات فراغت خوبی را برای شهروندان فراهم کرده و جنبه آموزشی برای دانش آموزان و دانشجویان دانشگاهی داشته باشد.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان با اشاره به برنامه‌های باغ گل‌ها، تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم ساماندهی و بازآفرینی مناسبی برای این مجموعه در نظر بگیریم چرا که از سال ۷۶ مورد ارزیابی و بازآفرینی قرار نگرفته است.

وی با بیان اینکه باید به صورت ضروری در رابطه با بازآفرینی این مجموعه تصمیم گرفت، اضافه کرد: در حال حاضر باغ گل‌ها به‌عنوان یک باغ ایرانی مطرح بوده و به دلیل شاخصه اصلی همه باغ‌های ایرانی یعنی وجود حوض‌های متعدد و آب‌نماهای زیبا، آب‌نمای باغ گل‌ها نیز منطبق با نمادهای ایرانی در حال بازآفرینی است و در ساخت آن از سرامیک‌هایی همانند باغ‌های ایرانی استفاده می‌شود.

عرفان منش خاطرنشان کرد: ساماندهی گونه‌های گیاهی و بازیابی مجدد پارک صخره‌ای موجود در باغ گل‌ها در حال انجام است و امیدواریم این پروژه تا پایان سال تکمیل شود تا در ایام نوروز شاهد جلوه جدیدی از این پارک باشیم.

کد خبر 554373

منبع: ایمنا

کلیدواژه: باغ گلهای اصفهان شهر گیاهان گرمسیری مجموعه گردشگری گیاهان گرمسیری کلانشهر شهرداری اصفهان مدیریت شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق باغ گل ها حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۵۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نخستین فیلم از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان از ثبت اولین مشاهده‌ گونه با ارزش و نادر پلنگ ایرانی در سال ۱۴۰۳ توسط عکاسان حیات وحش با هماهنگی این اداره کل در زیستگاه‌های استان خبر داد.

علی سالاروند امروز (دهم اردیبهشت ماه) گفت‌: با ثبت فیلم یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت‌شده سفیدکوه خرم‌آباد توسط عکاسان حیات‌ وحش با هماهنگی اداره کل حفاظت محیط زیست استان، اولین حضور این گونه ارزشمند در مناطق حفاظت‌شده استان در سال ۱۴۰۳ تایید شد.

وی ادامه داد: وجود پلنگ به‌عنوان گونه چتر یا سایبان Umbrella Species یا به عبارتی جانوری که حضورش در یک محیط برای سایر گونه‌ها جنبه حمایتی دارد، نشان‌دهنده پویایی آن زیست‌بوم و تکمیل زنجیره غذایی منطقه و زیستگاه‌ است.

وی با تقدیر از خدمات محیط‌بان‌ها، بیان کرد: دستیابی به این سطح امنیت در مناطق تحت مدیریت اداره‌ کل حفاظت محیط زیست استان در وهله اول حاصل برنامه‌ریزی و تلاش شبانه‌روزی محیط‌ بان خدوم در حفاظت از محیط زیست استان و در وهله دوم هوشمندسازی مناطق حفاظت‌شده و استفاده از فناوری‌های نوین است که نتیجه آن، ارتقای امنیت و افزایش مشاهده تعداد گونه‌های حیات وحش در مناطق حفاظت‌شده استان در دو سال گذشته بوده است.

سالاروند توضیح داد: در ایران ۱۰ گونه گربه‌سانان وجود داشته که با انقراض شیر ایرانی و ببر مازندران، این تعداد به هشت گونه کاهش یافته و از هشت گونه گربه‌سانان کشور تاکنون پنج گونه شامل پلنگ ایرانی، کاراکال، سیاه گوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در لرستان شناسایی و ثبت شده که نشان‌دهنده غنای تنوع زیستی استان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان اضافه کرد: پارسال سه قلاده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های استان لرستان مشاهده و ثبت شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قرار است در پارک‌های تهران هتل بِروید یا چرخه رانت‌خواری بچرخد؟/ «شهرداری همان هتل نیمه‌کاره را بسازد، چرا می‌خواهد هتل جدید بسازد؟»
  • در این جنگل، چوب ها تبدیل به سنگ شدند! /درباره یکی از جالب ترین مکان های روی زمین (+تصاویر)
  • مشاهده یک قلاده پلنگ در پارک ملی گلستان
  • رخ‌نمایی پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان
  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • ثبت نخستین فیلم از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است